top of page

ANTICH VENTURA (cara A) 2021, EP

Antich_Text.jpg

La cara A “Antich Ventura” és una tríada que neix de la necessitat de donar-li un sentit musical a la pèrdua i alhora és un homenatge a la iaia Irene; nena, mare i àvia de tots els mals d’ossos i canvis estacionals que s’han produït des del gener de 2017. Una primera part amb tres moviments que pensen i experimenten la mort des de la possibilitat de fer-ne brotar noves facultats de sentir i percebre.  

“La mort i la primavera” és el primer moviment i sorgeix d’un llistat de flors trobades als llibres de Mercè Rodoreda. El segon moviment “Sepultura en re menor”, és una reinterpretació de la primera simfonia de Mahler, vestida d’un collage epistolar d’una néta a la seva àvia. “Ella tranquil·la”, el tercer i últim moviment d’aquesta tríada, es composa a partir de converses reals i imaginàries amb Irene Antich Ventura. 

Les tres peces audiovisuals de continuïtat simbòlica que s’han elaborat per aquesta primera triada, han estat realitzades per l’equip de directors Gerard Vidal, Pau Cruanyes i Ignasi Àvila.

Intèrprets ÖLIVIAS

Lletra de Clàudia Balletbó i Mariona Ibañez

Música d'Isabel Archs

Composició Clàudia Balletbó i Isabel Archs

Producció musical i mastering: Borja Ruiz

Portades Narr Eph

Branding i grafisme Ignasi Àvila 

Segell Masanai

bottom of page